Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Stackars STACKARS tjej!

Thursday, September 02, 2010

Stackars STACKARS tjej!

Nåt så fruktansvärt såg jag när äntligen, efter att ha försökt komma i väg hela dagen, tog mig ut mot affären. Vid Hertig Karls allé, som är precis vad det låter en allé och västers största gata kom en ung tjej och gick förbi mig. Hon var piffad till tänderna och hade en systempåse i ena handen. Jag hade solen i ögonen och jag såg inte så noga först, men hon stegade förbi mig och över gatan till andra sidan, medan jag och kanske tio till stod kvar och väntade på att bilarna skulle köra förbi. När hon kom in i skuggan såg jag det. Hennes urfina klänning hade hasat upp under väskan och jackan och vad som såg så perfekt ut framifrån syntes inte alls baktill. Istället såg man en röv prydd endast i ett par tunna (15 den) och ett par stringtrosor! Lilla gumman hade ju ingen aning och stegade lugnt vidare. Alla vid övergångsstället stod och gapade och huvuden i bilar som körde förbi vände sig om.

Vid det här laget greps jag nästan av panik och tänkte springa efter henne och säga till, men hon hade hunnit för långt bort och bilarna fortsatte köra förbi så jag inte tog mig över. Jag tycker så synd om henne. Hon var antagligen på väg uppåt stan också där hundratals fick skåda hennes, i och för sig ganska perfekta, bakdel. Man kan bara hoppas att hon gick förbi nån vänlig skäl på vägen som sa till.


Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

Staffan Svärd said...

Oops! Det kan bli en blänkare i NA? Har dom någon bra tipsare på stan. "Bilkaos pga snäcka". Och en bild från en mobil på stan.

Hannastacia said...

Haha, å hemska tanke... tjejen kommer aldrig visa sig ute igen,