Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Nä, men fy

Saturday, September 25, 2010

Nä, men fy

Jag har skittråkigt. Jag har inget att göra. Rastlösheten börjar smyga sig på och jag känner hur jag snart börjar skaka av panik. Nä, riktigt så illa är det väl inte, men jag hatar att vara sysslolös. Det enda jag kan komma på är att antingen åka ut till Marieberg eller gå upp på stan. Men det har jag ju egentligen ingen lust med. Jag behöver ju ingenting, haha. Dessutom är det ju lönehelg så det kommer vara skitmycket folk oavsett alternativ. Stan är kanske lite bättre dock eftersom det regnar ute.

Jag glömde bort tvättiden i morse. Det är illa för jag behöver verkligen tvätta. Får hoppas det finns nån annan ledig tid i helgen för annars blir det till att köra i badkaret och det är ju inte direkt roligt.

En sak är säker och det är att jag inte kan sitta här och glo längre... då blir jag nog galen på redigt. Nä, det får nog bli en vända upp på stan ändå. Kan ju kombinera det med en lite powerwalk på vägen hem.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: