Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Fylld av snor

Thursday, September 02, 2010

Fylld av snor

Gud, va skönt att jag kunde sova ända till 6.30. Ville somna om, men eftersom det var omöjligt att andas var jag tvungen att kliva upp och fräsa ut lite. Det känns som jag är fylld ner till fotknölarna med snor. Huvudet dunkar också.. dovt men intensivt som om nån gick bredvid mig med en gummiklubba som studsas mot mitt huvud i ett konstantum. Ögonen svider som om nån hällt syra i dom.


Nu sitter jag och kollar på Vakna med The Voice. Jag måste säga att detta är det perfekta morgonprogrammet. Kanalens (radiokanalens då) jingel går ju The Voice of HipHop and R'n'B, men musiken har ganska liten betydelse i programmet. Dessutom är det ju vanlig MTV-musik, så det är inte så farligt.

Det är Josefin Crafoord jag måste diskutera med er lite idag. Jag har tyckt så illa om denna människa ända sedan hon stod i ZTV på 90-talet och träffade Wille Crafoord och de blev ett par. Wille däremot har jag avgudat sedan han var med i Knesset på ZTV... vilket geni. Anyways... jag vet inte riktigt varför jag stört mig så på Josefin, men hon har varit en sån där att störa sig på. Det var hon och den där jäkla Sofia Wistam. Visst bägge var programledare, men det kändes ju som de fick sina jobb på grund av vilka de gifte sig med. Men nu... nu har jag helt plötsligt börjat gilla denna människa. Hon är riktigt rolig i Vakna med The Voice och dessutom är hon ju sig själv där, vilket ju måste innebära att hon inte är så jäkla knäpp ändå. Visst är hon en Stockholmspingla av värsta sort, men ändå ganska vettig.

Åter till mig. Jag undrar VARFÖR!?!?!?! i hela friden vädret bestämt sig för att vara helt jäkla soligt just idag. Som sjukling vill jag ha regn och mulet och inte en massa solsken som bländar mig genom fönstren och påminner mig hur jäkla kass det är att vara instängd och inte orka göra nånting. Försvinn genast!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: