Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Nytt på Urologen

Tuesday, September 14, 2010

Nytt på Urologen

Urologkliniken är under konstant förändring nuförtiden och jag gillar det! Vi är mitt i införandet av datajournaler och under oktober kommer vi få gå utbildningar som rara Emma ska ha med oss. Den stackaren har varit med och kämpat ihop vår version sedan i våras. Vi har tjyvstartat lite och fått in telefonbokningar och receptförnyelser i datorn och trots att läkarna skriker rakt ut går det ganska bra. När vi väl går över i datajournal kommer det bli kaos, det är jag övertygad om, men tillslut kommer det bli så himla mycket bättre så det är det lätt värt.

Vi har två nya stjärnor i vår lilla familj. Jari, min nya chef har kämpat på i några veckor nu. Man har knappt sett röken av honom för han är i väg på möten och lär känna kliniken. Men det verkar som han trivs... och vi trivs med honom. Haha, det kan inte vara lätt att vara ensam man med en massa fruntimmer, men han tycks klara det galant.

Sen har vi fått en ny läkare, Per Lindberg. Än så länge är han på lån från Sundsvall, men förhoppningsvis kommer han att stanna. Det är ingen färsking, utan tanken är att han ska vara till hjälp med alla stora operationer som de unga ännu inte klarar av. Han verkar otroligt ödmjuk och det känns som om han passar in efter bara två dagar.

Kliniken växer konstant och en ombyggnation är snart ett måste för att vi ska få plats. Med läkarutbildningen inom sikte är det så mycket som måste fixas till att vi tyvärr hamnar lite i skymundan, men vi drar in mycket pengar så det ligger i sjukhusledningens intresse att va snälla mot oss och göra oss till lags.

Trots att jag är så less på mitt jobb så jag vill spy just nu, är det ett riktigt bra ställe att jobba på. Och jag älskar min kollegor... de flesta i alla fall.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: