Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Varför väljer Sverige skit-TV framför succéprogram?

Tuesday, September 07, 2010

Varför väljer Sverige skit-TV framför succéprogram?

Jag är chockad att det verkligen krävs forskare för att inse att Idol är tråkigare än vad det var när det började. DOH, det har ju varit skittråkigt aslänge.

Vad hände egentligen med succéer som Baren och Big Brother. Andra länder tycks ju fortfarande sända det senare så varför inte vi? Jag vill se skandaler och verklighet... som att benranglet Ulrika Jonsson hånglar med alla i huset. Nä, i Sverige ska vi kolla på Dansfeber (som 'är så kass att sponsorerna drar sig ut efter bara två program) och tjockisar som ska piskas ner i vikt. För att inte tala om Ullared! Hur kul är det att se hur småla Svenssonsatar åker jorden runt för att handla fryspåsar?

Spencer Pratt ligger inte på latsidan direkt när det gäller att göra sig osams med folk. Skönt att se att han verkligen är så jävlig som serien målat upp honom. Nu hotar en playboymodell att stämma honom för att han tänker kränga en privat sexvideo med henne. De där med sexvideos tycks vara hans grej. Alldeles nyss skulle han ju sälja den med honom och hans före detta plastdocka Heidi.

Har ni tänkt på hur snabbt Anna Ankas stjärna dalade? Hon är ju redan passé och dessutom blir honom fattig genom skilsmässan med Paul. Mindre än en tiondel är vad hon går därifrån med. Kanske dax att sluta vara så kräsen när det gäller val av jobb, Anna.

Nä, nu orkar jag inte mer. Sitter ju och blir förbannad på kuppen.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: