Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Printat i pressen

Monday, September 27, 2010

Printat i pressen

Stackars sate den där påstådda bombmannen på planet! Trots att allt verkar varit ett svartsjukedrama och han inte alls var skyldig till nånting ville inget flygbolag ställa upp och flyga hem honom till sitt bröllop. Å, så får Sverige betala med! Borde inte flygbolaget vara tacksamma att de fick landa i vårt land och få hjälp att reda ut saken?

Maria Wetterstrand och hennes posse har sagt ja till att sammrbeta med alliansen i integrations- och invandrarfrågor, men nåt mer än så blir det inte. Jag tycker fortfarande att det är konstigt hur det får gå till. Att man kan anpassa strukturen så det passar för att få bort det som inte passar. Demokrati i ordets bemärkelse har helt förlorat definition för med. Man kan alltså slå sig ihop för att få bort ett parti i en fråga, medan man väljer att inte samarbeta i övriga. Detta blir bara rörigare och rörigare för mig.

Jag är så urleda trött på alla jäkla fruar överallt. Hollywood, Skåne, New York. De är svenska, danska och norska. Hur är det med fantasin på produktionsbolagen egentligen. Massproduktion av en enda idé? Är det bra tv? Hur som helst har en av de svenska i New York kommit på den magnifika idén att sätta Swarovski-kristaller precis ovanför snippan som bröllopspresent... en "vajazzle" till sin blivande make. Ja, det gäller till att vara innovativ när man redan har allt man behöver och mer.

Att jobba på McDonalds och liknande kedjor har ju redan från början ett kasst rykte och det lär ju inte bli bättre nu efter att en chef i södra Sverige bestämt sig för att våldtäkt är det rätta eldprovet för att för praktikplats. En arbetsplats som McDonalds måste ju vara rena guldgruvan för en man med denna störda personlighet. Vansinne!

Två personer, en 19-årig kille och en 27-årig tjej har mysigt försvunnit från jordens yta. Försvinnandena har skett vid två olika tillfällen i helgen, men bägge på Hisingen som allt oftare figurerar i pressen vad gäller hemskheter i Göteborg. Hisingen är mitt hood i staden. Jag gillar området trots att alla som bor där vill därifrån. Det har såklart att göra med att alla jag känner bott där, men jag tycker det är otroligt synd att det ska vara så fullkomligt livsfarligt att vistas där. Hoppas dom kommer tillrätta och med livhanken i behåll.

Botiquehotell... vad sjutton är det? Tydligen nånting lite kinky för på Berns i Stockholm, som då ska vara just ett sånt hotell erbjuda handbojor, dildos och stay-ups till gäster som vill ha de där "lilla extra". Det hör enligt dom till när man är trendmedveten. Och allt finns i minbaren... bara att välja och vraka... och betala notan sen såklart.

Tradera is da shit... säger folk i alla fall. Själv har jag aldrig blivit hooked. Men det blev tydligen mamman och dottern som tjänade storkovan på att dra till Gekås i Ullared och shoppa loss för att sedan sälja det för det dubble på just Tradera. Inte ett dugg olkagligt, men de missade det faktum att man måste skatta för det. Nu blir de skyldiga 98 000 respektive 78 000 kronor till skatteverket. Det borde spela dom mindre roll för de har ju fortfarande gjort en rejäl vinst på de 363 537 respektive 363 537 kronor de sålde för i fjol.

Ja, det var tidningarna det... äntligen lite andra nyheter än politiken.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: