Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Vad sjutton har jag gjort denna vecka egentligen?

Thursday, September 30, 2010

Vad sjutton har jag gjort denna vecka egentligen?

Det är skitigt som sjutton här hemma! Jag begriper inte vad jag gjort... jag är ju själv här och brukar inte behöva städa allt för ofta, men fy så det ser ut. En anledning tror jag är att det blitt så nedrans kallt. Jag har dragit ut skit ur garderober och lådor i all hast på morgonen i jakt på varma kläder. Träningen har gjort mig så slut på kvällen att jag kanske inte varit lika noga att plocka undan prylar efter mig också. Det ligger reklam och påsar och skit i köket och smulor överallt efter sena matlådekok. Det är sådär så att man riktigt vantrivs.

Jag ska köra över det värsta redan ikväll tänker jag så får jag ta resten i morgon för jag vill ha det rent och fräscht när jag åker. Det finns inget värre än att komma hem från resa och det är smutsigt.

I morse höll jag på att dö av frostskador när jag gick till jobbet. Jag hade på mig min nyfärgade höstjacka, men det var så jag önskade jag hade vinterjackan. Tur dock att jag inte hade det för nu när jag gick hem var det riktigt varmt i solen. Men detta ger mig ytterligare funderingar över Malmöresan... vilken jacka ska jag ta??? Det är ju katastrof om jag tar med mig för kalla kläder för då kommer jag lida mig igenom tiden där.

Suck... Alla dessa val i livet.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: