Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Ur det politiska akvariet: Hon syns inte alltså finns hon inte

Sunday, September 05, 2010

Ur det politiska akvariet: Hon syns inte alltså finns hon inte

Alliansen får över 50 procent i senaste undersökningen Socialdemokraterna får sitt sämsta resultat av väljarna sedan 1997 i den senaste Sifo-undersökningen. 28,7 procent svarar att de skulle rösta på S om det vore val i dag. Också SD dalar, tack och lov. Men Sossarna... sämsta på 13 år! Nu gäller det att lägga på ett kol och få upp brasan om de ska ha nån chans i valet om bara 14 dar.

Jag står fast vid att Sossarnas valkampanj varit alldeles för luddig. Trots att jag läst det jag kan komma över om löften kan jag inte komma ihåg mer än tre saker så här på rak fot. tre saker som satt sig och det är clowner, butlers och höjd bensinskatt. Inte direkt saker som skulle få mig att gå och rösta på dom och som skulle ta vårt land uppåt.

Medan Mona säkert låg och grinade med en Toblerone i handen gav sig Beatrice och Fredrik ut på krogen. Nu var det väl inget nöjesbesök direkt... de var ute för att kolla polisens mobila station vid Medborgarplasten. De informerades om arbetet, som bygger på förebyggande, synlighet, närvaro och närhet. Men jag är skeptiskt till sånt här. Politiker som nattvandrar och åker på festivaler. Det känns som patetiska försök att vara "bland folket" och fjäska mer än att de är där för att se hur det verkligen är. Det vet de såklart redan. Men de syns i alla fall... mer än vad man kan säga om Mona. Missförstå mig inte... jag är glad att slippa se na, men för hennes kampanjs skull bör hon nog ut och svänga sina lurviga lite mer.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: