Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Njutfullt

Friday, September 24, 2010

Njutfullt

Volbeat på hög volle, lägenheten städad och fin och det luktar nybakade pajer i hela lägenheten. Och här är resultatet av mitt pajbak... 6st ljuvliga portionspajer:


Receptet på pajdegen är hur simpelt som helst och bra mycket nyttigare än de flesta. Ta helt enkelt:


3 dl fullkornsvetemjöl
½ dl smör
1 dl Kesella
lätt

Låt degen vila 1 timma i kylskåpet. Förgrädda i ca 10 minuter. Lägg i ingredienser och äggstanning och grädda ytterligare 10 minuter.

KLART!

Här är de tre varianter fyllning jag gjorde idag.


Är bra sugen på att ta en nu, men det ska jag inte... detta är matlådor och de får inte slösas bort här hemma.

Då var allt klart för lite spaverksamhet då. Ska bli najs att krypa ner i badet. Sen ska jag banne mig tända lite ljus till kvällen och soffmyset. Som jag ser det saknas bara en sak. Tyvärr är den inte så liten. Det är såklart älskade Bäjb jag syftar på. Åh, vad jag längtar tills den dag vi kan mysa ihop utan tidspress.


Image and video hosting by TinyPic

3 comments:

mamsen said...

Vilket matmamma du har blivit, ser så smarrigt ut, mamsen blir riktigt stolt ska jag säga, kommer ihåg när du ringde mig på jobbet och frågade hur vatten såg ut när det kokade!!!!!!Du har kommit långt gumman, Love You

Anonymous said...

den sista såg smarrig ut, men man nyttjar aldrig fullkorn!!

Hannastacia said...

Matmamma vet i katten, men ibland så. De där med vattnet har jag förträngt hahah.

Låt mig gissa att Anonymous heter kommer från småland?