Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Fy

Monday, September 20, 2010

Fy

Skit också. Igår kväll pratade jag och Bäjb strategi för hur jag ska kunna undvika att vakna och gå upp i gökottan (läs 4.24). Jag kan nu konstatera att strategin inte funkade för här sitter jag nu... klarvaken och mitt i svarta natten.

Så alliansen vann hörni. Det var väl inte direkt förvånande. Allt de där om vad resultatet innebär... vågmästare och minoritet och dravel fattar jag fortfarande inte och orkar inte ta reda på det just nu heller.

Usch, detta kommer bli en skitdag. Bara en känsla jag har. Kan bero på att magen är åt helvete. det kan förstöra prick vad som helst tyvärr. Finge jag välja skulle jag gräva ner mig i den djupaste grop och inte komma upp igen fören allt var prick helt fantastiskt bra... om det nu nån gång blir det. FY!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: