Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Klantarslen!

Wednesday, September 15, 2010

Klantarslen!

Inte nog med Vänstepartiets strippfest... Sossarna serverar vin till minderåriga och SD-kandidat sparkar mot folk på öppen gata.

Nu verkar ju just Tomas Bodström inte vara den skyldiga till att vin serverats, men det är tydligen han ska som ska ta skiten... pressen bestämmer ju sånt och på bilden på Expressen är det han som sitter och pimplar med de 15-åriga bloggarna. Bodström kallar det skitklantigt, medan Mona uttrycker sig lite finare med att tycka det är förkastligt, och påstår sig själv dricka Ramlösa på tillställningar.

Filmen med SD-toppen, som finns på YouRube, visar hur Erik Almqvist (SD) sparkar mot en annan person på Kungsgatan i Stockholm en tidig morgon i somras. Jimmy Åkesson vill inte kommentera det faktum att hans pressekreterare beter sig som en idiot mitt i det öppna på Stockholmsgatan.

Har politikerna helt tappat vettet? Att SD beter sig som idioter förvånar inte direkt, men såna här "missar" ska väl inte kunna ske mitt i valkampanjandet? Klantarslen rent ut sagt!


Image and video hosting by TinyPic

3 comments:

Stefan said...

Men för fan Hanna. Det enda Erik försökte göra var att sparka bort burken som "OG-Medlemmen" hotade med att kasta i nyllet på dom. Erik har lagt upp en egen video som tydligt visar detta. Kolla in detta http://politisktinkorrekt.info/2010/09/14/har-grips-soran-ismails-kriminella-van-av-polisen-hotade-sd-politiker/

Börja läsa politisktinkorrekt.info så kanske du inser att man inte ska tro på allt som tidningarna skriver =)

Hannastacia said...

Jag tror inte på allt vad tidningarna skriver, men som kandidat i valet bör man inte försätta sig i situationer där man riskerar bli föremål för pressen.

Det klipp du länkar till säger egentligen inte så mycket mer än Sorans om vad som hände "bakom kamerorna". Att ge sig in i en diskussion om så laddad politik på fyllan klockan 4.30 på morgonen verkar dumt nog tycker jag.

Steffe said...

Bra svar Hanastacia, Stefan, dåligt försvar.......