Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: HÖST!

Saturday, September 18, 2010

HÖST!

Men fy vad mycket höst det är ute. Jag tycker det är skillnad bara sen igår. Vinden blåste rakt igenom mina löparkläder och jag höll på att frysa ihjäl första biten innan jag blev varm. Å så regnade det till och från också, vilket inte gjorde det ett dugg varmare. Löven kämpar för att hålla sig kvar på träden, men backen är redan ganska täckt av gula och röda kulörer.

Det är ledsamt på nåt sätt. En årstid när allting dör. Samtidigt är det på nåt sätt mysigt. Att kunna sätta på sig en varm tröja... att kunna krypa ner under filten och bara mysa och att ta ett varmt bad.

Idag tror jag vi ska till A6 och shoppa. Bäjbo vill ha en ny tröja och nya jeans och jag vill ha nya löparkläder. Men Bäjbo sover ännu så jag hoppar in i duschen och gör mig snygger så länge.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: