Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Söta Sussi och Sucky Shopping

Saturday, September 11, 2010

Söta Sussi och Sucky Shopping

Eftersom mamsen parkerat HellSaab på Ekersgatan över helgen tog jag en repa till Marieberg. Tanken var att köpa en crosstrainer... jag behöver väl inte ens säga att jag kom hem utan?

Därute hade de i alla fall två varianter uppställda inne på Stadium. Bägge föll mig i smaken, trots att de verkade lite rangliga. Jag antar och hoppas att det är för att de står där i butiken och folk drar i dom... för det kändes mer som att de inte var ordentligt hopsatta än att de skulle vara av kass kvalitet. Hur som helst försökte jag lyfta dom för att se om jag möjligen skulle klara av att släpa upp en i lägenheten, men det kändes som att det skulle vara lite att utmana ödet att försöka. Vad skulle jag göra om jag stod här i trappen och inte kom längre liksom?

Istället var jag nära att köpa mig ett par Reebok Easytone. Riktigt bekväma walkingskor som utlovar skitsnygg rumpa också. Nu kan tyckas att jag har alla de träningsskor man kan tänkas behöva, men man kan aldrig få för många eftersom de slits som om de var gjorde av smör och dessutom har jag faktiskt inga walkingskor alls just nu.


Men jag köpte inga. Istället kom jag hem med en träningsbralla och jacka från Nike som var på rea. Visserligen snyggt, men med kort ärm och korta ben, vilket innebär att jag snart inte kommer ha någon nytta av det... inte fören till våren/sommaren. Ska försöka komma ihåg att ta en bild senare.

Men nu till det helt otroliga! Sussi, en av mina närmaste vänner flyttade till Australien för evigheter sedan (kanske 6 år). Trots att man önskat flera gånger har man ju inte riktigt haft pengarna att åka och hälsa på henne och hon var senast hemma för fyra år sedan. Sist jag såg henne var ännu längre sedan. Strax innan jag och Bäjb vart tillsammans faktiskt så december 2005 då. Nu har hon och maken Kryddan (han heter inte så, men i Värnamo, för han härstammar därifrån, kallas tydligen alla Christian, förutom min, för det) nyligen flyttat till Barcelona så det lär ju bli lättare att ses. Hur som helst såg jag på Facebook (var annars) att hon var hemma i Sverige en snabbis och trot eller ej, men när jag kom ut från Marieberg gick jag nästan rakt in i henne! Otroligt kul att se henne efter alla dessa år. Hon skulle bara vara hemma en vecka och hälsa på familjen, varav hon inte ringt runt till sina vänner, men 100 kronor kostade det tur och retur till Spanien så jag hon kommer snart tillbaka.

Och jag lär ju ska åka dit... eller vi... det vore så kul att åka hela ligan. Chrisitan och Kryddan är ju barndomsvänner och jag, Cillan, Sussi och Irre... ja, vi är ju the gang. Det skulle nämligen vara möjligt att åka alla för (och nu kommer lite reklam) makarna Malmqvist har ett hus i vilket de driver ett retreat!


We are an artist retreat for professionals and amateurs from all around the world working with art linked closely to the film & TV-, comic book-, videogame-, music- and 'entertainment'- industry.

Så nu är jag hemma igen. Det är skitväder ute. Att det är mulet och regn i luften gör mig ingenting, men det är kvavt. Det gillar jag inte, för det ger mig en dunkande huvudvärk som inte vill ge sig! Darn! Ska peta i mig lite mat och lite kaffe och hoppas det går över... annars blir jag vansinnig.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: