Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Det finns bra sätt... å så finns det rent av idiotiska

Tuesday, September 21, 2010

Det finns bra sätt... å så finns det rent av idiotiska

Aftonbladets kampanj "Vi gillar olika" har nu fått 250 000 personer att skriva på. Detta är enligt mig ett bra sätt att visa missnöje. Demonstrationerna runt om i Sverige igår är ett annat. Ganska häftigt hur en 17-åring med en Facebook-sida kan ha sån genomslagskraft.
Att hacka SDs hemsida och hänga ut personer med namn och adresser för att de sökt information om SD är inte ett bra sätt. Vart sjutton ska det leda om inte till mer hat fram och åter? Det finns ingenting som säger att dessa människor är sympatisörer med SD. Själv skrev jag på nåt jäkla papper från SSU under 90-talet som gjorde mig till ofrivillig medlem i flera år trots flera försök att gå ur. Jag var aldrig Sosse för det.
Att sminkösen på tv4 klär sig i slöja för att se hur Jimmy Åkesson ska reagera är ytterligare ett utlöjligt sätt att väcka reaktion hos SD-ledaren. Lyckligtvis tyckte även tv4 själva att det var olämpligt och sånt larv kanske kan undvikas i fortsättningen. Vad tror de ska hända? Jimmy Åkesson är såklart inte någon idiot, för då hade han inte tagit sig så långt. Att man har främlingfientliga åsikter betyder inte att man inte kan se en muslim och börjar skika Seig Hail så fort man ser en.

Jag tror att det känns viktigt för folk att visa sitt missnöje med att SD kommit in i riksdagen, men folk bör nog tänka hur de visar detta och vart de vill att det ska leda. Vad detta spektakel behöver är definitivt inte ett folk som blir nån jäkla AFA-allians för då har vi definitvt ett inbördeskrig att gå till mötes.
Tänk efter och sjunk inte lägre än fienden i er värdighet.Image and video hosting by TinyPic

No comments: