Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Passträning imon

Wednesday, September 22, 2010

Passträning imon

Varken jag eller Emma lyckades knipa en säker plats på passet i morrn. Jobbigt att inte veta, men...

Det har blivit bra mycket enklare och bättre att boka pass på Friskis. Förut var det i princip kört om du inte lyckades få in en bokning klockan 21.00 tre dagar innan. Nu kan man ställa sig som reserv! Toppen. Om man sen får en plats får man ett sms 90 minuter innan passet. Just nu har jag reservplats 11 och Emma har 12. Låter rätt kört, men eftersom man måste boka så pass tidigt som tre dagar innan är det många som bokar "i-fall-om-att" och sedan bokar av samma dag när de inser att de inte orkar träna.

En annan bra sak är att man kan hämta ut biljetten 90 minuter innan, istället för 30 minuter som tidigare. Det betyder dels att man kan träna två pass på rad om man vill, eller dra en sväng till gymmet. Dessutom behöver man inte köa i sista stund dom man nu inte lyckas få en bokning.

Får vi ingen plats byter vi helt sonika om i morrn... går och hämtar varsin biljett 90 minuter innan och sen går tillbaka till jobbet och arbetar tills det är dax.

Jag ser verkligen fram emot att köra pass. Nu är ju jag den typen som måste träna och jag har sällan problem med motivationen. Därmed kan jag utan problem köra hemma, men jag ska inte förneka att det är mer go när man går på ett peppande pass. Dock stör det mitt upplägg med styrkan lite eftersom Friskis kör styrka i alla sina pass. Om jag då tränat bröst dagen innan är det ganska kört att häva sig ner och köra armhävningar med full kraft dagen efter med det går ju.

Det sura med passet i morrn är att jag inte kommer vara hemma fören runt 19.30. Det är för sent tycker jag. Då ska man duscha, käka och hinna slappa och surfa lite med innan klockan 21.00 för då är ju jag kaputt och måste till sängs. Men... mitt givna pass framöver... Bräda/medel är ju klockan 17.00 på onsdagar och då passar tiden bättre.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: