Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Ur detb polititska akvariet: Valkampanjer

Thursday, September 09, 2010

Ur detb polititska akvariet: Valkampanjer

"Lågutbildade och äldre", ”välbärgade villaägare” och ”låglöneakademiker”, så väljer Centerparitet att dela in svenska folket när det ska skicka ut sin propaganda. Nu råkade det ju bli så att de missade att ta bort märkningen på lådorna innan de skickas ut. Så här gör såklart alla partier. Intresset för olika områden varierar såklart utifrån din vardag och vardagen ser såklart annorlunda ut för dessa grupper. Jag skulle t.ex inte bli speciellt imponerad av att få en massa om villaräntor eftersom jag bor i en hyresrätt.

Jag går förbi åtskilliga valaffischer på vägen till och från jobbet, och jag måste säga att Kristdemokraternas är de märkligaste. jag förstår dom inte. Göran stirrandes på en massa djur med texten: För ett mänskligare Sverige. Ok?


En som hamnat i blåsvädret för sitt kampanjande är Jan-Emanuel som rakt av snott Harley Davidsons logga och gjorde den till sin egen. Själv nekar han till att det är stöld... hmm, vad tycker ni? Är han oskyldig? NOT!


Men hörni vad jag börjar bli trött på det här med valet nu. Överallt man går, lyssnar, ser är det val, val, val. Brukar det vara så här mycket? Och det är ju skiiitlång tid kvar. Lär väl knappast bli mindre innan det är över.

Jag har förresten inte fått tummen ur och gått och röstat ännu, trots att jag har röstkortet i väskan och går förbi patientbiblan varje dag. Hur svårt ska det va?

Image and video hosting by TinyPic

No comments: