Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Trött kropp

Tuesday, September 07, 2010

Trött kropp

Fyfasen, vad jag är trötter. Inte direkt sovtrött, men kroppen. Ja, jag orkar knappt ta mig fram. Förkylningen sitter i... ni vet så där efterhängset. Slemmigt, hostigt och jag blir andfådd när jag rör mig. Det tröttar ut mig. Jag hoppas vara så pass kry till helgen att jag kan ge mig ut och springa och fram tills dess får jag väl nöja mig med mina långpromenader. Men det suger getpung ska ni veta. Jag hade ju kommit in så himla bra på mitt nya träningsupplägg och så kommer detta och förstör. FAN, rent ut sagt. Nu har jag i alla fall laddat upp med vitaminer och tillskott så jag hoppas klara mig längre framöver.

Jag hade hoppats åka ner till Bäjb i helgen. Jag riktigt längtar efter höstmys. Ni vet, äta god mat och ligga i soffan med en bra serie hemladdad. Kanske till och med tända lite ljus. Men Bäjb ska jobba så jag blir kvar i stan. :(

Istället planerar jag och Emma att äntligen kunna ta med grabbarna hennes till Kilsbergen och Trolldalen. Nu har vi planerat det hela sommaren, men bara inte fått ihop det. Kanske vi hittar lite svamp också... fast nu när man läst om alla farliga svampar vettisjutton om det inte är bäst att hålla sig till mormors ändå.

Sen ska mamsen och jag ut och kolla lite bilar. Dels bara MÅSTE jag provköra min Cheva (även om jag inser efter lite förståndsprat av mor att jag verkligen inte behöver en helt sprojtans bil, men JAG VILL) och dels har jag spanat in en del gobitar på Blocket som jag måste spana lite på. Vilka säger jag ju såklart inte för jag vill ju inte riskera att nån ser vilka kap det är och åker och köper dom innan :D.

Sen ska jag äntligen åka ut och spana Crosstrainers. Det är bra mycket bättre och billigare att jag investerar i en sån såklart. Det verkar tyvärr inte som så många butiker har som fysiskt till salu, men förhoppningsvis har de provex så man vet vad man ska beställa.

Ja, men det är ju långt dit inser jag nu. Darn!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: