Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Hoj

Thursday, September 23, 2010

Hoj

Men fy sjutton gubbar vad det börjar bli kallt på mornarna. Höll ju på att gå sönder igår när det bara var 3 grader ut och med tanke på hur kallt det är inne nu på morgonen är det säkert lika kallt idag.

Reservplats 8 på passet nu... ser ju ljust ut detta. Det vore ju bra skönt att knipa ett par platser och slippa springa dit mitt i jobbet.

Ett tips till alla er yoguttälskare därute som funderar på att testa nytt. Prova INTE Yosa, som ska vara nån slags havrebaserad sak. Tycker ju om havredrycken och med smak av banan och blåbär lät det ju hur smaskigt som helst, men icke! Smaken är avslagen och konsistensen vidrig. Nån slags fromageliknande slemmig sörja som påminner om blått snor. Icke att rekommendera. Fick inte ens i mig en halv.


Jaha, hear ya latersch då... much latersch idag pga träningen I guess. (är det inte helt lovely hur man kan slänga ihop svenska och engelska?!)


Image and video hosting by TinyPic

No comments: