Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Underbart

Thursday, September 23, 2010

Underbart

Det var otroligt roligt... och jobbigt... att gå på Step Styrka ikväll.

Dagen... eller hela veckan för den delen har bara flugit iväg. Det var inga problem alls att jobba över idag för jag fattade inte ens att den riktiga arbetsdagen var slut. Efter alla gått hem och det var lugn och tyst på mottagningen tog jag mina journaler och satte mig i fåtöljen i fikarummet med min markeringspenna. Asskönt och jag fick bra mycket mer gjort än vanligt. Kanske ska köra några sena pass då och då och förskjuta min arbetstid lite. Verkar ju mer effektivt och då brukar sällan chefen ha nåt emot det. Han gick förbi oss några gånger och berömde oss för vår hängivenhet, haha.

Så 18.00 körde vi. Carolina var ledaren och henne har jag haft förr och gillar. hon körde ganska hård uppvärmning innan första passet styrka. Sen en konditionsdel innan nästa styrkedel och sen en konditionsdel till. Det var ju inte direkt jobbig styrka i sig, men i kombination med den ganska svettiga konditionen blev det jobbigt ändå. Jag håller tummarna för att detta pass läggs klockan 17.00 istället sen efter det att schemat läggs om när de nya lokalerna öppnas.

Att gå hem efter träningen tog mina sista krafter och nu är jag både hungrig och trötter. Ska proppa i mig lite mat och sen blir det en tidig kväll till CSI Miami.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: