Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Halvmara igår

Friday, September 03, 2010

Halvmara igår


Jag såg åtta av tolv avsnitt igår. Woow, säger jag bara. Det är lite skillnad på på brudarna sedan första säsongen minst sagt. Men framförallt är det ju Heidi och Spencer som chockerar. Nu vet jag ju att denna serien inte är helt reality, men är de där helt skådespeleri från Spencers sida är han det bästa skådisen nånsin. Jag blir ju rädd genom tv-rutan.

Ni som inte sett (vad jag vet har bara ett avsnitt visats här ännu, så vill ni inte ha spoilers sluta läs). Heidi har förvandlats till en docka. Hon har inga ansiktsuttryck kvar, kan knappt gå och jag undrar om en eller annan Botox-nål gått för djupt för hon verkar vara lika plats innuti som utanpå. Spencer har totalt lost it... han ser ut att explodera vilken sekund som helst. Han grinar och skriker och pratar om kristaller! Ja, kristaller!?! Runt halsen har han halsband med kristaller och huset är fullt av dom. WEIRDO! Min slutsats om paret Heidi och Spencer är att de måste vara prick så här knäppa på riktigt för annars skulle de aldrig ställa upp på att framställas så i programmet.

Ja, hur som helst... efter åtta avsnitt la jag ner för att spara lite på godsakerna till idag. Och på tal om godsaker. Det blev lite för mycket av det goda igår och det slutade i att jag nästan kräktes. Idag blir det inget godis och det kommer nog dröja innan jag får i mig nåt över huvudtaget.

Mitt mående då? Jag vaknade med en mun så torr att det inte gick att andas genom den. Inte fören efter en liter nässpray i pipen och verkan av Ibuprofenen slagit in var jag tillräckligt klar i skallen för att fatta att jag ens var vaken. Solen skiner lika irriterande idag. Igår fick jag hänga upp en filt för fönstret för att känna mig bättre till mods när jag ligger här instängd och det får väl bli samma idag. Och har ni sett temperaturen nu på morgonen? 5 grader!!! 5!!!! Det är ju helt vansinnigt. Vintern är här.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: