Idag när jag kom hem låg en check från Arla foods (jag som inte handlat upp den första än) i brevlådan tillsammans med ett brev och recept. Det är nån ny matlagningsgrädde: Laga mat 4% de vill jag ska testa och visst ska jag det kära Arla. Receptet låter ju alldeles underbart gott. Tyvärr orkar jag inte gå till Ekersch just nu så det får vänta, men som sagt... jag ska absolut prova. Tack Kelda!
Svamppasta
300 g pasta
500 g blandsvamp
2 mask Arla® smör -& rapsolja
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1½ dl Kelda® Laga mat 4%
1 msk senap
½ dl hackad gräslök
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Stek 500 g svamp i bitar i smör-&rapsolja ca 5 min.
Salta och peppra.
Tillsätt 2 ½ dl Kelda® Laga mat 4% och 1 msk senap.
Koka ihop några min.
Blanda med kokt pasta och ½ dl hackad gräslök.
300 g pasta
500 g blandsvamp
2 mask Arla® smör -& rapsolja
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1½ dl Kelda® Laga mat 4%
1 msk senap
½ dl hackad gräslök
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Stek 500 g svamp i bitar i smör-&rapsolja ca 5 min.
Salta och peppra.
Tillsätt 2 ½ dl Kelda® Laga mat 4% och 1 msk senap.
Koka ihop några min.
Blanda med kokt pasta och ½ dl hackad gräslök.
No comments:
Post a Comment