Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Jacka OCH stövlar uppdaterade

Tuesday, September 28, 2010

Jacka OCH stövlar uppdaterade

Det gick skitbra att träna trots mina ömma armar sen gårdagens jackfärgning. Konstigt för jag var inte alls på humör. Speciellt inte när jag insåg att vi skulle vara i den lilla salen och passet var överbokat. Lådorna stod så tätt att man inte hade mycket svängrum alls, men med en skicklig ledare funkade det med. Hon gjorde helt enkelt om passet lite så det blev mer upp och ner på brädan istället för runt den.

I morse fick jag en idé som jag funderat på hela dagen. Nu när det gick så bra att färga jackan, varöfr inte testa mina stövlar också. Jag har nämligen ett par absoluta favoriter jag köpte för mååånga år sedan. Tyvärr är de bruna och det passar ju inte riktigt mig. Så Jag tog den skokräm skogubben lura på mig sist jag klacka om mina skor och det funka alldeles utmärkt... nu är de svarta!!! Att jag inte tänkt på det tidigare!

Nä, nu måste jag in i duschen för magen kurrar och jag har ingen lust att ha hårtvätten kvar sen när jag är mätt och belåten och bara vill sitta här i soffan framför dääätan.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: