Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Kvällsöppet: Valspecial

Wednesday, September 15, 2010

Kvällsöppet: Valspecial

Jan Björklund blev redit förbannad och Göran Hägglund snäste till åt Jenny Östergren under gårdagens valspecial på tv4. Jag såg inte just detta, men jag såg andra delar av programmet och jag kan förstå att de tillslut fick nog och röt ifrån. Malou och Jenny var ju helt usla!

Utbrottet från Björklund kom när Jenny Östergren i princip anklagade honom och hans parti för att vara främlingfientliga genom att radda upp olika förslag från partiet så som: burkaförbud i skolan, språktest för invandrarskap och gynundersökning av unga flickor från vissa delar av världen och göra det på ett sånt sätt att det lät som rent hatiska förslag.

Trots utbrottet verkar det som Jennys påhopp i stället ledde till att många ansåg Björklund bäst i utfrågningen.

Och det var inte bara Björklund och Hägglund som tyckte programledarna betedde sig illa. Reinfeldt blev också lite putt, om dock mer behärskat än sina manliga blockkamrater. Och Maud... ja, hon håller med hon med, fast på ett lite lugnare sätt.

Jenny och Malou försöker rädda sina skinn med att säga: - Det kommer ett nytt program i morgon. Då ställer vi oss på andra sidan, säger hon. och att: - Politiker tycker väl sällan att frågorna är rätt ställda. Må så vara och det ska därför bli mycket intressant att se hur de sköter sig ikväll.

Av det jag såg igår tyckte jag inte bara de ställde frågorna fel, men de betedde sig illa med fnissningar och genom att avbryta partiledarna vid helt fel tillfällen som mitt i meningar. Malou har ju alltid den stilen... hon kör som Oprah och ser sig själv som stjärnan i de program hon medverkar i. Jag hatar den stilen hos programledare. De är där för att leda gästerna, inte vara i fokus... speciellt inte i ett sånt här program. Jenny passar inte alls in.... känns helt felplacerad. Dessutom känns det inte som nån av dom passar att hålla i ett sånt här program. Man vill ju att de som frågar ut ska vara kunniga i politiken och Malous jäkla "jag-tror-jag-är-psykolog-och-gillar-mindfullness-stuk" och Jennys "plantera-vårlökar-och-smaska-högt-i-tv-och-skrapa-triss-flin" känns inte direkt så.

Nä, Malou och Jenny, ni var urusla!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: