Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: I wanna be a billionaire so fricking bad

Wednesday, September 29, 2010

I wanna be a billionaire so fricking bad

Skulle du tacka nej till ett liv i flärd? Aftonbladet har ställt frågan och 70% säger nej. Jag tror siffran är högre, för ärligt vem skulle säga nej till ett liv utan begränsningar.

Men ett liv i flärd behöver väl inte vara synonymt med att vara blonderas och botoxad Hollywoodfru? Ett liv där man går sysslolös hela dagarna, med en städerska som tar hand om huset, en kock som sköter maten och en nanny som håller koll på barnen. Ett liv där dricka champagne med väninnorna, dagliga bokningar hos skönhetsspecialister av alla de slag och shopping av dyra väskor och skor har huvudrollen för att kunna fylla dagarna..... Nej, tack. Visst, vem skulle inte kunna tänka sig att leva så ett tag, men i längden tror jag det skulle bli otroligt tråkigt och sakna utmaningar. Jag tror alla människor, oavsett man eller kvinna behöver utmaningar och behöver känna att de åstadkommer något annat än att gå omkring och vara snygg. Därför tror jag drömmen om en man som försörjer en som de vi ser på tv i längden är helt förödande.

Nä, jag har kommit fram att det perfekta livet skulle vara en blandning av det man har i dag och ett lyxliv a'la Hollywood. Pengarna ska komma från både man och hustru. Arbetet skulle bestå i ett eget företag med anställda där man kan komma och gå lite hur man vill. Sysselsättningsgraden 25-50%. Ett par hus eller lägenheter utspridda över världen så man kan åka runt och leva gott och inte tröttna. Frihet att göra vad man vill, när man vill. Städerska, kock och nanny... visst, men inte around the clock (förutom kanske kocken då).


Image and video hosting by TinyPic

No comments: