Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Sometimes it sucks to be me

Sunday, September 26, 2010

Sometimes it sucks to be me

Gårdagen var nog min värsta dag på länge. Höstrusket och avsaknaden av aktiviteter fick mig nästan att deppa ihop. Jag avslutade kvällen med några avsnitt av The Hills första säsongen som jag inser att jag faktiskt inte sett så mycket av.

Varför är jag den stressade människa jag är? Eftersom jag glömde tvättstugan igår vaknade jag 5.00 i dag och kunde inte somna om eftersom jag var orolig att missa den igen. Tro mig, jag försöker verkligen tänka på annat, men det går inte att slappna av så efter att ha legat vaken till 6.38 steg jag upp och gick ner och slängde i tvätten. Jaja, nu får jag det gjort i alla fall. Men jag har lite ångest eftersom jag vet att min chans till sovmorgon är körd fram tills nästa helg... i morrn lär jag ju garanterat vilja ligga kvar när klockan ringer. För nu är det som så att till och med jag blir trött av mörkret och i början av hösten/vintern är det alltid lite tröttsamt att stiga upp, även om jag vaknar av mig självt.

Idag har jag i alla fall lite på schemat så dagen bli förhoppningsvis inte lika trist som igår. Mamsen och jag ska ta en repa till Marieberg och luncha där till och med. Sen vid 16-snåret ska jag ju träna med Emma. Gympa/medel. Jag har aldrig varit på gympa... antagligen för att det är just Friskis-gympan som förknippas med gamla tanter i färgglada trikåer. Så är det ju såklart inte. När man tittar in på dessa pass är det mest ungdomar och gympa a'la Susanne Lanefelt är för länge sedan borta. Passen ser i stället ut att vara riktigt jobbiga konditionspass så det blir nog perfa.


Men först är det tvätten som får fokus... det och lite morgonsurf. Hear ya latersch!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: