Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Svar från Bubbleroom

Friday, September 10, 2010

Svar från Bubbleroom

Haha, de är inte sanna på Bubbleroom. Efter att jag insett att reklamen inte försvunnit från min sida, skrev jag ett brev till kundtjänst på Bubbleroom:


Hej

Ursäkta tonen i detta brev, men jag blir rent ut sagt skitförbannad på ert sätt. För ett tag sedan blev jag medlem hos er och la upp en reklambanner för er på min blogg. Denna placerades i ena utkanten. Sedan fick jag höra av mina läsare att en popup-reklam låg mitt på sidan. Denna gick varken att flytta eller stänga och gjorde det omöjligt att läsa mina blogginlägg eftersom den låg mitt på. JAG har inte lagt dit den eller godkänt den och undrar vad det är för jäkla sätt av er att smyga in reklam (som jag själv är den enda som inte ser... taktik av er antar jag?). Jag tog bort den annonsbanner jag hade som jag själv lagt dit och jag har också sagt upp mitt medlemskap hos er, men hör av mina läsare att popupen fortfarande är kvar!!! Hur får jag bort skiten??? Jag hoppas också ni slutar upp att utnyttja andra med denna typ av smygreklam. Rent ut sagt skitdåligt stil!

Mvh

http://thehellofhannastacia.blogspot.com

Detta var vad jag fick för svar:


Eftersom jag använt min hotmailadress när jag registrerade mig på Bubbleroom tänkte jag att det var safe att skriva till dom ifrån den. Hittills har jag inte fått ett enda mail från dom, men nu när jag skriver till deras kundtjänst om deras skitsätt svarar de med att skicka ett massutskick.

Bubbleroom har ganska snygga kläder och jag har flera gånger varit sugen på att handla därifrån. Nu kommer det inte hända, det är en sak som är säkert.

Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

mamsen said...

Vilket skitställe, när jag läser din blogg är pop up reklamen borta???? vet inte om jag har tur eller om de insett att de är ena riktiga skitstövlar och tagit bort det haha, hoppas det håller i sig.