Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Medan pajdegen vilar

Friday, September 24, 2010

Medan pajdegen vilar

Jag tog ett beslut i morse att denna dag skulle bli supereffektiv och hittills har det gått bra.

Efter en rörig dag på jobbet tog jag en extravända runt stadsparken och över stan så jag fick ca en timmar snabb promenad. Sen gick jag till Ekersch, trängdes med fredagspensionärerna och inhandlade ingredienser till lite lådor.

Så fort jag kom hem slängde jag ihop en pajdeg... en sån nyttigare variant med Kesella och fullkornsmjöl. Den fördelade jag i sex stycken aluminiumformer modell portionsstorlek som sen ska fyllas med tre olika innehåll.

Nu medan pajen vilar i kylen (ca en timma) ska jag kasta mig på städningen och det ska bli en sån ordentlig variant med skurning av golv och polering av ytor.

När det är klart har jag tänkt mig ett fredagsspa med ansiktsmask och fotvård innan jag slänger mig i soffan och fortsätter kolla på Laguna Beach som jag faktiskt börjar känna lite abstinens till.

Ja, vad säger ni? Låter det inte alldeles supereffektivt? Det är så himla skönt att ha det gjort på fredagen så man kan ta resten av helgen som den kommer.


Mamma var här för en stund sedan och lämnade av HellSaab. jag tror jag ska åka en snabbvända till Marieberg i morrn för öppningen av Sweet Poison. Affären finns inne i stan, men den är så otroligt liten att jag aldrig vågat mig in. De ska ha mest 50-tal a'la rockabilly, vilket ju inte är en stil jag kör benhårt med, men de ser ut att ha en del gott och blandat... lite roligare kläder sådär. Check it out.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: