Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Chili Burner

Friday, September 03, 2010

Chili Burner

I ett mycket svagt ögonblick för väldigt länge sedan, efter en kväll likt den igår när jag hade hävt i mig alldeles för mycket godis och kände mig som ett fatso, såg jag annonsen för Chili Burner på nån blogg jag läste. Vek och ynklig som jag var läste jag mig till att du inte bara skulle bli smal utan att det också var väldigt bra för strulande magar (som ju också de värdelösa tipsen i Expressen påstår nedan).


Jag kom inte ens ihåg att jag verkligen klickade hem en beställning, med tydligen gjorde jag det för idag låg det i brevlådan. Haha, helt absurt. De utlovar att man tappar 12kg... hmm, då stannar jag på 43kg då... ja, det låter ju lagom, haha. Jag har inget som helst förtroende för såna här bantningspiller, men vafan... nu när de är här kan jag ju lika gärna köra. Och med lite tur kanske de faktiskt ÄR bra för magen också. Otroligt roligt i alla fall.
Jag är nyss återkommen från min promenad som faktiskt var riktigt RIKTIGT skön. Det gick inte snabbt och jag kom inte superlångt, men jag höll mig gående i 75 minuter. Nu känner jag mig faktiskt mycket fräschare, trots mitt igengrodda huvud.


Image and video hosting by TinyPic

3 comments:

m said...

Gör något åt din blogg vännen, den där jävla sidan bubble room sabbar allt, kommer upp hela tiden och lägger sig över allt klokt du säger

Hannastacia said...

Men jag har ju tagit bort Bubbleroom?!

Bantningspiller said...

nice blog