Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Dagens dumheter

Saturday, September 04, 2010

Dagens dumheter

Vet ni att det bara var 3 grader när jag gick upp i morse? Hösten är här och det på redit. Va konstiga alla årstider är. Först en riktig jäkla vit och iskall vinter. Sen direkt till tropisk hetta. En kort period svensk sommar (dvs regn) och sen höst och iskyla. Och det märks på huden. Jag är torr som fnöske. Jag tror det är det + förkylningen som orsakat detta utbrott av kvisslor i nyllet. Tack och lov för smink säger jag bara. Jag hade både jacka och halsduk på mig när jag gick på stan och trots att solen skiner var jag glad jag hade det. Dessutom kändes det helt rätt att ha håret utsläppt igen, vilket jag inte har haft på flera månader. Mitt tjocka hår funkar bra som mysse.


Nu har jag äntligen tagit tag i städningen... nåt jag bara suttit och önskat jag skulle orka i flera dagar. Jag har upptäckt att jag med mitt nya underbar dammsugarmunstycke även kan dammsuga i vinkel. Alltså munstycket kan vinklas så jag kan dammsuga på vägen typ... skitbra för lister och sånt.

Efter städningen fick jag äntligen ro nog att läsa igenom dagens tidningar och jag fastnade för några nyheter... här kommer dom:

Igår var det Kristallen. Galen där det delas ut priser för program på tv. SVT tog hem nio priser av fjorton möjliga. TV4 tog tre, medan Kanal 5 och TV3 lyckades att för första gången någonsin få ett pris. Efteråt tycks ett "Kristallenbråk" ha brutit ut där bl.a. Filip och Fredrik och Hasse Aro kritiserar galan. De anser den vara för tråkig och för partisk mot de "fina" programmen och menar då SVTs program såklart. Nu såg jag ju inte Kristallen, men jag håller med dom ändå. SVT kan ju knappast anklagas för att ha någon som helst underhållning. Dessutom måste man ju betala TV-LICENS för skiten! Under stort jubel fick Stina Lundberg Dabrowski, 59, Kristallens hederspris och eftersom hon nu säger att hon lägger ner kan hon väl vara värd det. Äntligen!

Ny forskning visar att snus ökar risken för fosterskador, till och mer än rökning. Tja, jag är inte förvånad. Jag har alltid trott att snus är farligare än vad man säger sig kunna bevisa. Jag menar... hur kan rökning vara sån skit om inte snus är det med? Surt, sa räven.

Man har nu identifierat den unga flicka som lagt upp en film på Youtube där hon slänger små harmlösa valpar i en flod. Nu riskerar hon 45 000 kronor i böter. Ett jävla ynkligt pris att betala. Enligt en intervju med flickans pappa ska hon må så dåligt efter all negativ uppmärksamhet och alla hot att hon nu tvingas gå i terapi. Well, BU-fucking-HU... lilla pappa, hon behövde nog terapi innan är jag rädd. Men i den här historien ska vi inte glömma att nämna två hjältar. Dels filmregissören Michael Bay, som donerade 50 000 dollar till den som kunde ge upplysningar som ledde till att flickan identifierades och straffades och dels en 75-årig pensionär, Ruza Pavlovic från Bugojno som var på väg till sitt potatisfält, hörde valparna och lyckades rädda fem av de sex drunknande valparna.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: