Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Flygsvamp

Monday, September 06, 2010

Flygsvamp

Flying Pasties är namnet på de gummiklistermärken som finns i flera olika storlekar för såväl män som kvinnor. Gummimärkena fungerar dessutom på två olika sätt. De kan sättas utanpå kläderna eller också direkt på den känsliga huden. Och de är återanvändbara, går att köra flera gånger. Ett set för kvinnor kostar 70 kronor medan männen på grund av mindre materialåtgång klarar sig undan med 50 kronor. VA?!? Diskriminering?!? Eller vad säger ni rödgröna därute?


Seriöst? vem fan bryr sig om en flygplatsanställd ser ens ädlare delar? Är det så jäkla farligt? Detta är en människa du träffar under några sekunder, kanske minuter, som du säkert aldrig kommer träffa igen så länge du lever. Var stolt för fasen! Lägg av att krångla.

När vi ändå är inne på flyg kan man idag läsa att Ryanair nu gör verklighet i sina hot om betaltoaletter på flygen. 168 plan ska få mynttoalett och ett besök kommer kosta ett pund. Jag kan tycka det var lite väl dyrt faktiskt (speciellt för oss med liten blåsa som skulle bli ruinerade), men som jag sagt tidigare... man får det man betalar för. Väljer man Ryanair kan väl knappast räkna med varken service eller bekvämligheter.

Förresten kan man ju ta och klistra på sig lite Oxybutininplåster... då blir man inte kissnödig och de funkar säkert lika bra i nakenskannern som Flying Pasties.

Lite svamp också:

Minst 15 personer har tvingats att söka akut vård för svår svampförgiftning de senaste veckorna. Det är främst de vita svamparna som lockar folk tydligen. Vit och Lömsk flugsvamp... tydligen skiiitfarliga. En rackare räcker och kan slå ut njurarna så pass att man behöver dialys. Levern tar ju också en del stryk. Hur vågar folk? Jag skulle aldrig i livet plocka nåt jag inte visste vad det var. Det innebär ju att jag bara kan plocka kantareller och Karl Johan, men jag nöjer mig där. En vit svamp skriker ju livsfarlig och bör lämnas i skogen.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: