Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Ok måndag trots allt

Monday, September 13, 2010

Ok måndag trots allt

Ok, måndagen blev helt ok ändå... efter ett tag. Jag var så trött på förmiddagen att jag nästan mådde illa ett tag. Det är inte likt mig att inte va pigg under förmiddagen, men det händer väl även den bästa ibland.

På eftermiddagen piggnade jag tack och lov till lite och det var tur för det blev en del att göra. Nu när jag kom hem är jag dock lika trött igen. Jag som hade hoppats hinna med lite av det jag inte hann i går, men nu orkar jag banne mig inte.

Trot eller ej, men jag är skitirriterad på solen. Jag vill inte ha sol... inte denna höstsol i alla fall. Den gör att det bli alldeles för varmt i de kläder man satt på sig på morgonen och den ligger så lågt att den skiner rakt in i mina ljuskänsliga ögon, vilket gör att jag får ont i huvudet. Nä... nu är jag inne i en sån där period när jag vill ha grå himmel, fast då utan regn såklart.

Nåt jag i alla fall ska orka med ikväll är att laga fisk med potät och stuvad spenat. Jag har varit sugen på det aslänge nu, men inte fått tummen ur att handla potatis. Nu gjorde jag det och jag riktigt längtar efter middag.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: