Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Twilight Eclipse

Wednesday, September 01, 2010

Twilight Eclipse

Jaha, då har jag sett den tredje filmen i Twilightsagan med. Trodde jag skulle gilla den bättre nu när det var ett tag sen jag läste boken, men icke.

Jag tror det mest är musiken jag stör mig på. Det känns lite som i en amatörrulle... Ni vet dov volym i bakgrunden med intetsägande musik som bara finns där för att det inte ska bli för tyst. Inte alls anpassad för att förstärka handlingen som den borde.

Sen är det bilden. Effekterna är för svaga på vampyrerna och vargarna ser alldeles för oäkta ut. Typ som Hajen från 70-talet eller vad det är.

Handlingen är ju egentligen kass även i böckerna, men i dom minns magin runt om som gör dom bra. Här finns nada magi och det blir otäckt uppenbart hur dåligt det är.

Jag kommer se fyran med när den kommer, men förväntningarna är mycket låga.

No comments: