Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: "Om ekonomin tillåter"

Wednesday, September 01, 2010

"Om ekonomin tillåter"

Nu när jag läser vidare om de rödgrönas valmanifest börjar jag fundera på om de kommer göra några ändringar alls om de vinner. Alla deras löften har nämligen till litet tillägg: "Om ekonomin tillåter". Vad betyder det? Vem bestämmer det? Är du småbarnsförälder och hoppas på sänkt maxtaxa, vilket verkar vara vad de rödgröna har som ledmotiv i sin valkampanjsmelodi, kan du alltså bli grundlurad... men man kan ju alltid chansa.


Nu drar jag på mig vantar, jacka och halsduk (behövs det mössa med tro?) för det är banne mig bara 7 grader ute. Rena rama vintern och inte alls lockade att ge sig ut i med min rinnande näsa.


Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

Razmatazuz said...

Så det är bättre att ge löften och sen inte kunna hålla dem? Eller som alliansen göra det ändå och dra på sig ett budgetunderskott på 70 miljarder?

Hannastacia said...

Japp... vad som helst bara jag slipper Mona.