Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Sluggos

Monday, January 11, 2010

Sluggos

Nä, vi ska inte prata damtrosor (å förresten tror jag de heter Sloggy va?). Nä, det handlar om cyklister. Hur slug är man egentligen om man försöker cykla på underlag av is? Inte direkt va? Ändå är det otroligt många som cyklar. De far och flyger som bowlingkäglor över trottoarerna. Och hur många gånger idag har jag inte hört folk som beklagar sig för hur halt det är att cykla. No shit, Sherlocks! Cykla inte då! Gå, ta bilen, ta bussen. Det är inte bara förenat med livsfara för den som cyklar, utan för alla runt omkring också.

Så... nu har jag gormat lite om den. Min första arbetsdag då? Jo, den började med besked må jag säga. Jag kan sammanfatta dagen i ett ord och det är problem. Hudproblem, stomiproblem, tappningsproblem, dataproblem, problem med varunummer på material o.s.v o.s.v. Nu är det väl lite det vården handlar om... att lösa problem alltså. Dagens problem har dock varit av den irriterande typen som skulle varit så enkla att lösa under andra förutsättningar. Allt har krånglat.

Av nån anledning har det inte gjort mig så mycket att dagen trasslat. Jag har ju i alla fall haft att göra från start till slut och hellre det än en första dag som fylld av seghet. Dagen har gått fort som attans. Trött är jag dock. Å, så trött. Vid 14-tiden var jag så trött att jag trodde jag skulle trilla av datastolen.

På vägen hem trotsade jag kylan (temperaturen har faktiskt stigit några grader) o9ch raskade mig igenom en timmes promenad. Både skönt och fruktansvärt obehagligt. Eftersom jag är helt blåmelerad nu är det bäst jag hoppar i badet direkt.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: