Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Jobbångest idag?

Monday, January 04, 2010

Jobbångest idag?

Nope, inte jag! Den kommer först nästa måndag... eller ja... söndag brukar ju ångesten komma smygandes ganska rejält.

Dock, har jag jag ångest över att snart behöva åka hem från Bäjb och komma hem till verkligheten igen. Jag har verkligen lyckats slappna av denna semester. Inte gått upp alldeles för tidigt och inte fått panik så fort en minut går utan att jag gjort nåt. Ligga i soffan har faktiskt varit riktigt skönt. Och jag tror det var precis vad jag behövde. jag var BRA trött på jobbet innan julledigheten började. Hoppas bara det känns bättre sen när jag kommer tillbaka.

I vår är det extremt lite ledigt... och till sommaren kommer jag med största sannolikhet får ta tidig semester (vilket innebär att jag helst inte tar nån alls) så det var bra jag fick den här tiden.

FÄRRE RÖDA DAGAR – HÄR ÄR ALLA LEDIGA VARDAGAR FRAM TILL MIDSOMMAR

6 JANUARI – Trettondedag jul

2 APRIL – Långfredagen

5 APRIL – Annandag påsk

13 MAJ – Kristi Himmelsfärdsdag


Men sen ska vi inte glömma att vi även detta år får en kompensationsdag för 6:e juni/annandag pingt.

Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

Eva said...

Shit, jag har haft helt SJUK jobbångest idag, så möter du mig med denna rubriken! Dock är min jobbångest av ett helt annat slag eftersom jag inte önskar annat än att jag får ett jobb när min utbildning tar slut.

Hannastacia said...

När är du klar med utbildningen då?