Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Tjyvlyssnat

Saturday, February 06, 2010

Tjyvlyssnat

Om jag nu ska se skiten ikväll vill jag i alla fall vara lite förberedd. Så liksom jag gjorde inför Eurovision förra året har jag nu suttit lyssnat igenom kvällens låtar på Expressen. Är jag nöjd? Icke!

Salem Al Fakir
-Jag fattade inte ens när låten började. Boring. Men jag kan tänka mig att folk gillar detta. Lite gammalt sound... påminner lite om han norrbaggen som vann förra året på nåt sätt.

Jessica Andersson - Jag gör som Jessica och grinar, men inte av alls samma anledning. Disney soundtrack-låt. hur nån kan jämföra detta med Sanna Neilsen kan jag inte förstå. Sanna kan ju sjunga, vilket är mer än vad jag kan säga om Jessica. Flopp!

Frispråkaren - Haha, lurad. Början fick mig att tro jag tryckt på fel knapp, men sen kom det igång och lät precis som jag väntat. Hur kan man ens ta med sånt här i melodifestivalen. Markoolio möter Petter på afterskii.

Linda Pritchard - fel röst till denna låt. En liten tonårstjej skulle passa bättre. Kass låt. Intetsägande.

Ola - Denna trodde jag på innan jag hört den. Och efter.. tja, kanske. Typisk gaypop med överartikulering och Ola har säkert ett eller annat schysst dansmove att spica upp det ännu mer med. Klar vinnare so far.

Jenny Silver - Nä, men fy. Finns det något jag hatar är det hesa kvinnoröster. Jag vet inte varför jag trodde att Jenny Silver skulle vara lite mer uptempo och rolig för jag har aldrig hört talas om henne tidigare, men detta var ju katastroftråkigt.

Pain of Salvation - Ingen schlager direkt, men vad är det nu för tiden? Segt... hade hoppats lite mer drag från dessa grabbar, men ballader går väl bättre hem hos folket när man tillhör deras genre.

Anders Ekborg - Den här snubben kan sjunga. Gillart... i detta sammanhang då... förutom att han sjunger El Salvatore eller vad det är... jag HATAR att de ska hålla på och lägga in en massa utlänska fraser i schlager jämt... vad är det för påhitt. Lite Pontare, lite Loa, lite Tommy K-berg.
Om inte Dolph ordnar upp detta med Elvisimitationer, iskross och Sylvester kommer det bli en skittråkig kväll.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: