Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: OS i överflöd

Tuesday, February 16, 2010

OS i överflöd

Jag är inte sportintresserad, men jag kan förstå och själv tycka att det är lite kul med stora tävlingar... som typ OS. Dock tycker jag inte att det ska få ta all plats. Blir förbannad när halva de stora kvällstidningarnas huvudsidor består av OS-rapportering. Finns det helt plötsligt inga andra nyheter? OS hit och dit, det vrids ut och in och vinklas åt alla håll och kanter. När du skrollat förbi OS-"nyheterna" och du nere på halva skrollbaren kommer något annat, för att sedan avlösas av OS igen. Jag är redan trött på OS och jag har hittills inte sett en enda tävling! Förstöra!

Vad gäller valfusket har man nu också avslöja Piratpartiet. Detta kommer eskalera... jag tror inte nåt parti är helt "rena", det gäller bara att hitta fuskarna. Moderaterna hade bara oturen att vara de första som blev påkomna.

Nä, nu lämnar vi både OS och fusk. Det är tisdag... min hateday, men jag ska nog överleva denna gången med. Träning ikväll... gött. Tänk om det funnits ett skivstång/kondititonspass mitt i veckan också. De vanliga passen är roliga och så, men det känns alltid som om jag bara är halvfärdig när passet är slut. Det är för kort...

Jag var skittrött när jag vaknade idag och har inte alls hunnit med mina morgonrutiner som vanligt och måste därför lägga på ett litet kål.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: