Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Bäjbos Birthday

Saturday, February 27, 2010

Bäjbos Birthday

Min älskling fyller år i helgen... hela helgen... och några månader framöver. Eftersom han bara har en egen dag var fjärde år, har han enväldigt tagit beslutet att fira alla dagar och månader runt omkring. Och med fira, menar jag inte att han äter tårta varje dag, nä , han använder det till sin fördel att få som han vill. Smart.

För att fira min älskade bar min morgonpromenad av till Citygross genom vårfloden. Det är 30 min uppförsbacke dit och då självklart nerförsbacke hem. Inget av det speciellt lätt att gå i när underlaget består av snöblask, men det var riktigt skönt för att för första gången på länge blev jag faktiskt riktigt varm av att promenera. Jag köpte ett par semlor och ett bemärkelsedagskort och traskade hemåt igen.

Christian är en gottegris. Inte så mycket av den sort jag är som älskar choklad, utan den där bakelse/kakor/tårta-typen av gottegris. Christians mamma Sonja var en riktig husmor som gödde sin son väl och lärde honom hur man uppskattade livets läckerheter med klass. Jag önskar jag hade kunnat baka en tårta likt den till höger, men jag är helt värdelös på att baka, så semla får duga... den står högt på Christians gottegris-topplista och nu har han två stycken att avnjuta till kvällen.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: