Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Det kan va bra att tänka lite innan

Monday, February 22, 2010

Det kan va bra att tänka lite innan

Minns ni artiklarna om det medicinska underverket med Rom Houben som legat i koma i 23 år, utan att kunna göra sig förstådd, som plötsligt kunde kommunicera med hjälp av någon slags MR-dator? Nu medger läkarna att tekniken inte fungerar och att de inte hade alla fakta innan. Kanske skulle de ha tänkt lite innan de gick ut med miraklet. Tänk så många drömmar som krossas nu. Så många människor som sett hopp i den nya tekniken och skapat drömmar om att återigen få kommunicera med sina komatösa älskade. Jag lider med dessa människor... de återgår till ruta ett... eller noll snarare.

En annan som borde tänkt efter är ju Carola. Nu har hon tydligen pratat ut i Gomorron Sverige-soffan, men jag är besviken på hennes svar. Hon förtydligar inte alls varför hon gav eb parfymfalska, bara att hon fått lov att ge den. Men varför, Carola, varför?


Image and video hosting by TinyPic

No comments: