Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Animalfriends

Saturday, February 27, 2010

Animalfriends

Idag var vi hos Catrin, Christians syster. Hon bor i Bor som ligger en bit utanför Värnamo. Det var första gången jag var där trots att jag och Christian varit tillsammans så länge. Catrins hund är bland det finaste av hundar. Liksom Ronja Rövardotters polare heter han Birk och är en Berner sennen. Alltså en ganska stor hund, men det fattar han inte själv. Han är hur klumpig och cool som helst. Hon har en katt också, Dogge. Blott ett halvår är han helt tokig och hur urgullig som helst.

Birk och Dogge

Christian är allergisk mot katter. Liksom alla som är allergiska, tycks han ha en otrolig dragningskraft för djur. De går direkt till honom både för att kela och för att busa. Och han gör dem till viljes. Dogge var som fastklistrad vid Christian hela tiden vi var där och bet och försökte ha ihjäl hans tröjärm. Birk vart lite sotis och passade på att va framme och få lite kel de sekunder Dogge var iväg och hämtade nya krafter.

Det är skit att Christian är allergisk. Jag saknar otroligt mycket att ha katt... Och Christian verkar ju överförtjust också, fast han har lite svårt att erkänna att han gillar katter. Idag, efter att ha träffat Dogge, gjorde han det, men frågar jag honom i mon kommer han nog förneka det.

Och så vill jag ju ha en liten vovve med. Det är dock inte helt omöjligt för hundar tycks inte trigga allergin så farligt. Jag gillar stora hundar som Birk med, men jag tror jag skulle bli tokig på klumpigheten... (jag har nog med min egen klumpighet) medan vi var där rev Birk ner kaffekoppen från bordet och mattor och grejer flög överallt efter hans framfart.

Det var verkligen mysigt at träffa lite djur och att se hur Catrin bodde. Nu måste jag återgå till damernas 3-mil som är inne på sista varvet. Det har blivit en del OS denna helgen och det börjar bli riktigt kul. Synd bara att jag inte kom in i det fören sista helgen.

Image and video hosting by TinyPic

4 comments:

オテモヤン said...
This comment has been removed by a blog administrator.
CiBag said...

Finns d inte både katt- och hundraser som funkar även för allergiker? Klart du å Christian ska ha hund å katt ;)

Hannastacia said...

J, fast de har väl inget hår? Jag vill ha en hårig katt.

CiBag said...

Hahaha, annars kan ni ju skaffa en ragnar! Han va ju nästan naken ;)