Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: En timme kvar till avgång

Tuesday, February 23, 2010

En timme kvar till avgång

Jag vaknade 4.30 idag och har varit klar och suttit här i soffan ett tag. Hur tråkigt och jobbigt det än är att gå till jobbet i minusgrader och snöstorm (tack och lov är det inte det senare just nu) är det faktiskt bra skönt att inte vara beroende av bil eller kollektivtrafik för att ta sig till jobbet. Det skulle stressa mig otroligt mycket att inte veta om bussen/tåget gick eller bilen startade. Fötterna funkar i alla väder.

Ett 40-tal avgångar ställs in fram till och med fredag och listan på tågförändringar fram till och med slutet av mars!!! listas på SJ. Slutet av mars!!! Jag har dock sökt i listorna och inte hittat mina avgångar tack och lov, men det ger ju absolut inga garantier. Tänk vad fruktansvärt det vore om jag inte kom till Göteborg när vi ska åka till Texas... då DÖR jag ju!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: