Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: I've got $

Saturday, February 20, 2010

I've got $

Istället för att försöka mig på att förstå andras galenskap, kanske jag borde göra någonting åt min egna mentala hälsa, för det måste väl vara nåt fel när man ger sig ut i den värsta snöstormen i mannaminne.

Vägen till gymmet var ganska ok, för jag då hade jag stormen i ryggen. Jag tog vägar som gav lite lä och genade genom tågstationen. Stackars stackars människor. Stationshuset var proppat. Tågtrafiken står såklart still och för en gång skull förstår jag varför.

Träningen var lite annorlunda. Emanuel, en ny stjärna. Lustigt nog är faktiskt 3 av 4 Step-ledare killar och det gör faktiskt det hela lite roligare. Denna speciellt. Han var nämligen tjock. Nja, tjock var väl att ta i, men han hade dallermage och dubbelhaka. Jag var väldigt skeptisk, men det visade sig vara ett bra pass. Utan styrka och med mer kondition och koreografi eftersom han kör Step Dans normalt på onsdagar. Jag var dock inte nöjd med graden av utmattning och begav mig upp på gymmet för att springa. Min teori om att vädret skulle hålla folk borta från gymmet var helt fel. Tvärtom verkade det som för det var smockat. Köa för att springa på bandet tänkte jag inte göra så jag gav upp och gav mig av vidare.

Sen började helvetet. Stormen hade eskalerat och nu befann jag mig också gåendes emot vinden. Ett rent helvete. Jag fortsatte dock trotsa motvinden och kom tillslut till Cubus där jag inhandlade solbrillor i äkta Texasstyle och ett rött läppstift.


Och nu är pengarna växlade. 655 dollarsch in my hand, redo att spenderas in the US of A inom ett par veckor. YEAY!!! Vill åka nu! Idag! Genast! Ska krubba lite först, men sen blir det klädutprovning och planering av packning för hela slanten.

Sista biten hem var värre än nåt annat jag varit med om i stormväg tror jag. Iskall snöyra rakt i ansiktet. Kunde jag plocka av yttre höljet av nyllet skulle jag göra det, för det känns förfryst. Hur kan det snöa såhär och vara 13 minus samtidigt?! Resten av dagen är det jag som håller mig inomhus. Ska kanske försöka mig på att få bort lite snö från vardagsrumsrutan för jag känner mig lite instängd, men frågan är om det är nån idé. Det tycks ju inte direkt som om snöstormen tänker avta... snarare tvärtom. BLÄ!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: