Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Newsmix

Friday, February 12, 2010

Newsmix

Är Federley en suput?
Ujujuj, så klantigt. Reklam för Smirnoff Ice (som förövrigt är en underbar dryck) och sen en motion för att sänka alkoholskatten. Nu kallas han såklart för lobbyist. MEN! hade någon tänkt på detta om det inte skrivits en artikel som denna om det? Nope, det tror jag inte, men såklart dyker man på en sån sak om man tillhör ett parti på motsatt sida. Själv tycker jag det är fjantigt.

R.I.P Bo Holmberg
Jag har ingen koll på vem han var, men enligt tidningarna dog, Anna Lindhs änkling och före detta stadsråd och landshövdning i Sörmland, Bo Holmberg igår. Vid endast 67 års ålder. Vad han dog av står inte och det är väl egentligen inte vår ensak heller. Tänk, jag tycker folk dör mer än nånsin nu. Alldeles för unga människor. Det är tragiskt.

Scannertjyvar på ICA
200 000 kronor misstänks småbarnsföräldrarna skinnat Ica Maxi på genom att ha fifflat med självskanningen. Hur de kan veta att de handlar om 200 000 kronor fattar jag inte riktigt, men detta är såklart inget unikt. Tänk vad lätt. Småbarnsföräldrar är nog inte de första kontrollanterna misstänker för stöld och systemet med att ha en betala-vagn och en intebetala-vagn är ju ganska smart och simpelt. Det är nog inte unikt för föräldrarna heller utan jag är övertygad om att fenomenet förekommer i alla åldrar.

Katten Proxy

Dancing lovers?

Stefan Sauk och hand danspartner i Let's dance pekas ut som par. Åldersskillnaden är 31 år. Genom att tala ut om vilken otrolig kemi de har och hur de hjälpt varandra i livet gör ju inte misstankarna direkt svagare. Jag kan heller inte se någonstans i artikeln att de förnekar romansen.

Dö av tristess

Enligt forskare i London kan du faktiskt dö av att ha för tråkigt. Dock är det inte tråkigheten i sig som tar kål på en, utan depression med medföljande symptom, samt vanor som rökning, droger och alkohol. Alltså är rubriken helt missvisande, för allt ovanstående kan lika gärna förekomma när man har hur kul som helst.

Släng partnern på tippen med hjälp av tysk
Vill du dumpa din partner men tycker det känns jobbigt kan du kontakta Bernd Dressler på Separationsbyrån i Berlin. Mot en avgift (såklart) knackar han på, presenterar sig och förklarar att hans klient inte vill fortsätta förhållandet. Dumpningen tar 2 minuter. Supersmidigt.

Superärlig fotograf
Laila tig nakenbilder hos en fotograf när hon var i nionde månaden... för sju år sen. Nu vill fotografen sälja bilderna. Varför? - Bilder för privat bruk finns inte för mig. I och med att Laila inte betalat för bilderna fick hon skriva på en modellrelease. Jag har rättigheterna till bilderna. Jag vill tjäna pengar och dela med mig av bilder på henne. Jag har frågat mig flera gånger om jag borde frågat henne först, men sen gjorde jag inte det för jag har bildrättigheterna. Stenhårt!

That's it med news för ikväll. Över till mandelbiskvier och Cola Zero.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: