Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Skitigare med åldern?

Tuesday, February 16, 2010

Skitigare med åldern?

Hur ofta dusschar eller badar ni? Själv ser jag det som en självklarhet att duscha en gång om dagen... det är absolut minimum. På helgerna kan det bli en dusch och ett bad... eller två bad om jag är frusen. Ska man tänka i bakterietankar är det inte nödvändigt... man tvättar bort bakterierna, men jag skulle nog känna mig otroligt ofräsch om jag hoppade över duschen nån dag. Jag förösker minnas när det hände sist, men det kan jag inte. Kanske om jag är riktigt riktigt bakfull, men eftersom jag sällan partajar nuförtiden är det ju sällsynt med.

Anledningen att jag frågar är att Hemtex gjort en undersökning på 1000 personer för att kartlägga deras duschvanor. Det verkar som om äldre kvinnor är de skitigaste, medan yngre kvinnor verkar vara de mest frenetiska tvagarna. Stockholmare med omnejd är renligare än snåla smålänningar och de kan vi väl anta bero på att de är mer snåla med vattnet och tvål är ju ganska dyrt nowadays (he he).

Är det alltså så att man blir skitigare med åldern? Jag har svårt att se att jag nånsin kommer tycka det är ok att hoppa över duschen, men vad vet jag... jag är ju fortfarande så himla ung! Mycket kan ju ha att göra med mitt jobb och träning också. Jag hoppas verkligen att äldre kvinnor inom vården duschar dagligen, liksom de som tränar, men jag måste ju säga att man ganska ofta stöter på folk som inte luktar tårta och kalaspuffar även på jobbet.

Och jag tycker inte att männen nu ska kliva upp på några höga hästar, för min erfarenhet (jobbar med karlar remembersch?) är att män inte är så jäkla renliga heller.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: