Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Enaxin

Wednesday, February 17, 2010

Enaxin

Jag skulle hoppat över träningen idag. Inte alls i toppform. Är trött och seg. Passet gick ganska bra trots allt, det är nu efteråt jag känner sviterna. Kroppen är slut... energidepån är tömd. Detta resulterade ju såklart i en otrolig hunger och efter att jag hävt i mig mina två äggamackor blev det äppelmos och mjölk tills jag nästan storknade... men inte blev jag ett dugg piggare för det... dock proppmätt.



Med sin unika blandning av örter från tre kontinenter är Enaxin ett kosttillskott för stabil energiförsörjning i perioder med ökad press. Om det ställs krav på ökad mental eller fysisk energi och styrka så kan Enaxin bidra till att hålla dig i god kondition.

Enaxin tabletter innehåller ett unikt och nyupptäckt extrakt é-xin v2, baserat på örter och med hela det dagliga behovet av vitaminer och mineraler.


Varför denna trötthet då? Jo, jag håller på med Enaxin-detox. Enaxin är det mest underbara naturläkemedel som finns. Man får verkligen energi och ork. Jag började äta dem förra vintern när jag var så vintertrött att jag knappt orkade andas. Sen har jag bara fortsatt... och inget illa i det, förutom att det blir så jäkla dyrt. 299:- kostar en låda med 60 tabletter. Varför naturläkemedel ska va så himla dyrt fattar jag inte.

Nu har jag varit utan sen i måndags och jag känner mig faktiskt mycket tröttare. Jag vet i sjutton om jag inte ska fortsätta käka dom ändå. De funkar ju och de får mig att må bra. Blir nog att ta en sväng till Life i mon.

Men nu... bedtime! Zzzzz

Image and video hosting by TinyPic

No comments: