Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Efter stormen

Sunday, February 21, 2010

Efter stormen

Snöovädret är över... för denna gång ska väl tilläggas. Solen skiner, men det ligger en sån där gråblå ton på himlen som påminner om färgen himlen får innan snöfall. Enligt, i alla fall TV4s, väder kommer det inte mer snö fören på tisdag och det kan ju vara skönt, men jag vill ju inte ha mer alls!

Återigen vill jag poängtera hur glad jag är att jag inte gav mig ut på tågrälsen denna helg. Tågen går ju knappt alls nu och förväntas inte komma igång i sakta takt fören vid lunchtid.

Snön orsakade mycket illa. En man och hundratals djur dog och flera byggnader har förstörts bl.a med rasade tak. Jag tänkte ge mig på att försöka få bort snön från vardagsrumsfönstret i dag. Jag känner mig helt isolerad för ljuset stängs nästan helt ute. Dessutom ska jag väl blidka Melins denna gång med att försöka få bort snö även från balkongen eftersom de var så snälla och tog bort den åt mig förra gången. Och det är en del... 1½ meter är inte att överdriva. Fy!

Lika bra att ta tag i det ganska genast.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: