Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Även i de lugnaste vatten

Saturday, February 27, 2010

Även i de lugnaste vatten

Föreställ dig att du är polis. Du kliver in i en lägenhet efter en anmälan om dödsfall. I köket ligger en 33-årig kvinna på golvet och sover. I badrummet hittar ni en kvinna med en plastpåse över huvudet, fastkedjad i en vattenledning. Din första tanke: "Hmm, detta kan vara ett självmord. Detta kan inte avgöras utan obduktion".

Det var så polisen i Värnamo tänkte när scenariot spelade upp sig i tisdags i området Vråen. Måste tillhöra landets smartaste polisstyrka. Inte fören i torsdags vid obduktionen hittades fynd som föranledde misstanke om mord.

Jag vet inte, men jag tycker nog plastpåsen, det faktum att hon var fastbunden och dotterns lugna sömn på köksgolvet verkar lite lite misstänksamt... men det kanske bara är jag.

33-åringen på golvet i köket var den mördade kvinnans dotter och tisdagen den 23/2 var hennes födelsedag. Dottern, som nu alltså sitter anhållen, ska då ha mördat sin mamma på sin egen födelsedag. Kanske var hon inte så tacksam att hon blivit satt till världen.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: