Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Sometin´s cookin´in my puter

Sunday, February 14, 2010

Sometin´s cookin´in my puter

Goodie on the morning folks! Söndag igen, som vanligt. Jag totaldeckade igår till Law and Order strax efter 22.00. Oplanerat, men mycket skönt. Som vanligt är jag uppe innan tuppen ens kommit in i drömsömnen. Spenderat morgonens första timme med att försöka lösa datorproblem... hittills har jag inte lyckats lösa ett dyft.

Det är skumt. Det började med Facebook för några månader sen. Helt plötsligt slutade jag få notifications om när folk kommenterar statusar eller svarar på mina inlägg. Det enda jag får är irriterande notifications om är nyheter i en massa applikationer. Jag har gått igenom inställningarna flera gånger, men allt är i sin ordning där. Det funkar bara inte.



För att jag ska kunna hålla kolla på de hundratals kommentarer ni underbara läsare gör här i bloggen (skärpning people) har jag inställt så jag ska få ett mail till min hotmail när någon postar en kommentar. Mycket smidigt och detta har fungerat problemfritt sedan jag skaffade bloggen, men nu? Nope, inte ett mail på över en månad. Och det är samma sak här... rutan för funktionen är tydligt i kryssad i instrumentpanelen på Blogger.


Vad i hela fridens namn kan detta bero på? Det handlar ju inte om popup-fönster eller liknande. Två helt olika funktioner, men med samma syfte har bara huxflux slutat fungera.

Tills jag har klurat ut problemet ber jag er ha tålamod med mig om jag inte svarar så snabbt, både här och på Facebook. Jag får sitta och leta tillbaka i tiden om det hänt nåt, vilket inte alltid är så smidigt. Jag hoppas jag kan finna en lösning inom kort.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: