Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Moral - förlegat?

Wednesday, February 17, 2010

Moral - förlegat?

Moralens tid är förbi. Den finns inte längre. Det får vi bevisat för oss gång på gång via medierna, politikerna, internet o.s.v o.s.v. Nedan följer några bevis på att moralen håller på att dö ut.

Internetanvändare har ingen moral. Det hjälper inte att bli besviken på någon för att något inte ska hända. SVT är besvikna på internetanvändarna för att de lägger ut finallåtarna på bl.a. YouTube. Och de kan de ju vara, men det är naivt att tro att det finns nån som helst moral på internet. Trodde de verkligen att folk har så mycket moral att de inte publicerar låtarna när det kan? Det har ju snarare blivit sport att vara först att publicera sånt som man inte ska/får publicera. Först vinner! Det bevisar bara att de är kvickast och "skickligast".


Polisen har ingen moral. Historien med Jesper visar klart på detta. Nu utreds i alla fall dessa grisar för brott och jag hoppas de åker dit så de sjunger om det. Poliserna har själva anmält Jesper för förgripelse och grovt förtal. Självklart har de utelämnat en hel del ur anmälan, men frågan är om det hjälper eftersom Jesper har allt på film. Om inte Jesper vinner detta kan man verkligen ifrågasätta vårt rättssystem.


Elitidrottare har ingen moral. Var i ligger moralen i all doping som förekommer inom idrotten? Ingenstans va?


Politikerna har verkligen ingen moral. Bedrägeri efter bedrägeri, svindler och lurendrejeri. Senaste i raden politikerskrällar är regeringstjänstemannen som använt kodspråk för knarkförsäljning.

Vanliga Svenssons (i detta fall amerikanska) har ingen moral. Minns ni tjejen, Desiree Jennings, som bara kunde gå baklänges efter vaccinationen mot svininfluensan? Nu kan hon gå åt vilket håll som helst. Hon är avslöjad - och dessutom talar hon australisk engelska! Ingen i världen tror väl på hennes bortförklaringar när de efter några dagars filmande avslöjar henne. Att ett vaccin skulle få en att byta accent låter lite för otroligt.

Så vad hände då med moralen? Var tog den vägen? Eller är det så att den aldrig funnits och vi är bättre på att se det nu? Det är nog dax att ta bort ordet från ordlistan och glömma att det någonsin funnits nåt som hette MORAL.

Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

Unknown said...

Äntligen får någon uppmärksamhet och gehör för något som jag har gång på gång blivit utsatt för. Poliser är jävligt kaxiga mot civila och ungdomar, som de kan knuffa omkring hur som helst men var är de när riktiga brottslingar begår brott? Aldrig har någon av mina anmälningar gått vidare. Skönt att ditt ärende går vidare. Är du känd hos oss ? Har du tagit ngt ? Vad har du att göra i Lidingö? Vardagsmat för oss blattar ;)

Hannastacia said...

Man får bara hoppas att uppmärksamheten leder till nåt bra!