Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Det blåser vindar från Vancouver

Friday, February 12, 2010

Det blåser vindar från Vancouver

Det är iskallt i min lägenhet ikväll. Och det har ju varit iskallt ute idag, trots endast i snitt fyra minusgrader. Jag hatar nordanvindar.

Inatt börjar OS i Vancouver. Klockan 3.00 drar det i gång på TV vad jag kan se. Det kommer vara ett sånt dsär träligt OS där allt sänds på natten och om man inte orkar vara vaken då fåår man kolla på tråkiga sammandragningar under dagen.

Sen det vart klart att Foppa kommer delta är han den självklara fanbäraren vid invigningen. Det hade varit kul att se. Och Foppa är nervös. "Det gäller att se till att man inte ramlar eller nåt...". Äh, vad har han att vara nervös för. Han skulle kunna ramla 100 gånger utan att nån tyckte han gjorde bort sig. Foppa är ju kung!

I övrigt är jag väldigt dåligt påläst om vad vi har för stjärnor i OS. Eller om vi ens har några. Jag är ju inte direkt nåt hardcore vintersportfan. Det brukar börja med att jag råkar hamna i nån sport och så fastnar jag för den och följer den OS ut. Lite spännande vad det ska bli denna gång.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: